Автобус и три коли катастрофираха на магистрала „Тракия”

0
На метри от този сблъсък стана и друга катастрофа
На метри от този сблъсък стана и друга катастрофа

На метри от този сблъсък стана и друга катастрофа

Инцидентът стана в посока Бургас. Две жени са пострадали леко. Екип на NOVA е бил днес с един от екипите на Пътна полиция, които следят с видеорегистратор и таблет за нарушения по магистрала „Тракия”, в посока Бургас. След няколко километра вече имаше задръстване, а секунди по-късно се появиха и първите нарушители. Няколко автомобила, един след друг, започнаха да влизат в аварийната лента, за да си спестят чакането. Санкцията за подобно нарушение е 1000 лева глоба и 3 месеца без книжка.

Задръстването, заради което част от шофьорите влизаха в аварийната лента, беше катастрофата. Водач на автобус е намалил рязко скоростта, след като на магистралата изскочило куче. В него се врязали три автомобила. Две жени, шофьори на две от колите, са леко ранени.

На метри от този сблъсък стана и друга катастрофа.

А силите на МВР бяха насочени към подпомагане на движението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари