Атрактивен турнир по Стрийт баскет 3х3 Русе 2022

0
Фестивалът е насочен към младите русенци, желаещи да спортуват
Фестивалът е насочен към младите русенци, желаещи да спортуват

Фестивалът е насочен към младите русенци, желаещи да спортуват

Атрактивен Стрийт баскет 3х3 турнир „Русе 2022“ ще се проведе на 17 септември 2022 година. Организатори на проявата са Спортен клуб по баскетбол „Дунав-Русе-2016“ и Фондация „Русе – град на свободния дух“ в партньорство с Българска баскетболна лига. Фестивалът ще се проведе в двора на Професионална гимназия по механотехника „Юрий Гагарин“, където ще бъдат монтирани две специализирани игрища за стрийт баскетбол.

Фестивалът е насочен към младите русенци, желаещи да спортуват. Записването ще се извършва във възрастовите групи: момичета до 15 години, момичета над 15 години, момчета до 13 години, момчета до 15 години, момчета до 18 години и момчета над 18 години. Продължителността на една среща ще бъде 10 минути или до отбелязване на 21 точки. Всеки отбор ще се състои от трима състезатели и една резерва. Мачовете ще бъдат на принципа на директната елиминация.

Фестивалът ще бъде съпроводен с конкурс по стрелба от тройката и конкурс по забивки с атрактивни награди. Предвиден е също атрактивен музикален съпровод, както и коментари, и интервюта на живо с известни спортисти.

За записване линк към сайта на FIBA 3x3

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари