Атанас Атанасов: Искаха да спретнат октомврийска революция, но не им се случи

1
Хората разбраха, че правителството се грижи за тях, коментира още той
Хората разбраха, че правителството се грижи за тях, коментира още той Снимка: БГНЕС

Хората разбраха, че правителството се грижи за тях, коментира още той

62 от 66 реформи, които ПП-ДБ заложиха за тази пленарна сесия, вече са факт. Това съобщиха лидерите на обединението в парламента. Изявлението се случи веднага след отхвърления вот на недоверие към правителството и беше с основен фокус именно постиженията на законодателната и изпълнителната власт през последните месеци, предаде БТА.

Ще говорим за добрите новини, какво реално се случи в последните два месеца.“, каза съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

62 от 66-те реформи, които си бяхме заложили за тази пленарна сесия, се случиха. Реформи, които не се бяха случвали в последните 10 години. Антикорупционният закон днес е факт и Европейската комисия каза, че е един от най-добрите закони, които България е приемала. Разследване на главния прокурор – може би забравихме, че само преди няколко месеца това изглеждаше като нещо невъзможно, но днес е факт. Законът за домашното насилие е приет.“, допълва той.

Днес Народно събрание отхвърли вота на недоверие. Нашите родни, стари и нови болшевики искаха да спретнат октомврийска революция, но не им се случи. Важен е и другият знак – протестиращите на практика отхвърлиха вота на недоверие, защото те бяха подбуждани, търсеше се начин чрез тях да бъде дестабилизирана страната. Хората разбраха, че правителството се грижи за тях – през европейските фондове и това, което трябва да получим, за да може старозагорският район, който е известен като „Марица – Изток“, да има бъдеще. Това, разбира се, е резултат на тежкия труд, който се извърши от министрите и от цялото правителство.“, заяви съпредседателят на ПП-ДБ ген. Атанас Атанасов.

Христо Иванов подчерта, че това управление няма алтернатива и вотът на недоверие го показа много ясно.

Това успешно реализира национален дневен ред. Това не са просто наши приоритети, това са приоритети, с които България може да се развива напред. Само кабинетът Денков може да придвижва този дневен ред напред и да го реализира. Стана ясно, че тези, които атакуват управлението, не могат да формулират политическа алтернатива. Тяхната политическа алтернатива беше добре формулирана преди няколко дни от един депутат от „Възраждане“. Той каза, че ако те дойдат на власт, всички европейски норми ще бъдат отменени с един закон. Това, на практика, беше обещание, че България ще излезе от ЕС с един закон.“, допълни Христо Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    ***********************************************************
    Да ти ЕПМ, батинско-милиционерска полит-проститутко!
  • 2
    3
    Накратко
    ПРЕДАТЕЛ, НЕДОСТОЕН
  • -1
    2
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Това правителство прави крехки усилия да промени 80 годишното доминиране на репресивния-тоталитарен тип на управление. Свободата на гражданите и тяхната инициатива, демокрацията, правовата държава са крайъгълен камък на просперитета на българите и държавата. Опозицията се бори да няма промяна и тъмното, мизерно съществуване, равната мизерия на "соца" от времето на правешкия т-пунгер и съветската окупация, отново да властват в обществото, което е в противоречие с членството ни в ЕС, НАТО и претенциите ни да сме европейска и цивилизована държава.
  • 4
    1
    Росен Гацов
    Те сами си гласували да останат на власт да крадът и рушът, после "хората били разбрали..." Абе да ви го туря в лицемерните морди. И тоя дърт пребоядисан милиционер ако го хвана...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари