Атакуваха гръцки кораб с ракети

1
Атаката е станала в зоната на действие на йеменските бунтовници хути
Атаката е станала в зоната на действие на йеменските бунтовници хути

Атаката е станала в зоната на действие на йеменските бунтовници хути

Британската компания за морска сигурност "Амбри" съобщи, че гръцки кораб за насипни товари, плаващ под флага на Маршаловите острови, е бил атакуван с две ракети при два отделни инцидента в протока Баб ел Мандеб, предаде Ройтерс. Асошиейтед пред и Франс прес също съобщават за атаката, без да уточняват подробности за кораба.

Екипажът на плавателния съд е съобщил, че е невредим след атаките и че корабът се насочвал към пристанището, на което било планирано да направи следващо спиране.

Атаката е станала в зоната на действие на йеменските бунтовници хути, предаде БТА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    До 4
    Ако майка ти е българка не защитаваш усрайна боклук а БЪЛГАРИЯ ХОХЛО! Нито руснаци нито усраинци а българи! Само за информация официално между БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ НЯМА ВОЙНА ПУТКО! И не лъжи боклук усраински мелез си!
  • -2
    6
    Американски цървул
    До всичките гейове които са се опитали да драскат нещо и нищо не им се разбира... Ще папате на хутите хуйовете барабар с мъдурите,..
  • -2
    5
    Мюмюнчу от Мюмюнхен
    Да, Русе определено е станал център на културата, да му ебеш майката! Съдя по постовете на писалите преди мен.
  • -1
    4
    До 3
    Моята майка е БЪЛГАРКА, за разлика от твоята рушлямска курвентия, разпорена от всякакви резаци буряти, дагестанци, чеченци, либийски и сирийски идилци... Ах колко жалко е да си тъпо рязано рушлямско тролче! :)
  • -5
    3
    До 2
    Твойта бесарабска майка ще пръснем псе такова! Мелез недоебан имаш мобилизация мишкар! Зелето наркоман те вика путко…. Кво се криеш в чужда държава боклук!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари