Асен Василев: Със сигурност Петков ще е премиер в бъдещ кабинет на ПП

0
Вицепремиерът е категоричен, че няма да водят повече разговори с ИТН
Вицепремиерът е категоричен, че няма да водят повече разговори с ИТН Видео: NOVA

Това каза вицепремиерът пред журналисти

От една страна са хората около г-н Пеевски, ГЕРБ, “Възраждане”, част от групата на ИТН, които искат мафия, задкулисие, кюлчета, пачки и чекмеджета да продължат. От друга страна са всички, които се борят срещу това. В крайна сметка гражданите трябва да имат избори и да кажат кое искат”. Това бяха първите думи на вицепремиерът Асен Василев от кулоарите на парламента след вота на недоверие.

Той отказа да даде конкретен отговор дали това означава, че страната отново отива на предсрочни парламентарни избори, предаде NOVA.

Мисля, че резултатът е много добър. Четири гласа ни делят от победата. След следващите избори съм сигурен, че тези 4 гласа срещу мафията ще ги има. Днес тук българският народ си отвоюва държавата."

Василев се присъедини към демонстрациите в подкрепа на кабинета "Петков". Там той заяви: "Единственият кабинет, който ние ще направим, е кабинет, който има подкрепа да изрине мафията до дупка. Ще търсим подкрепа от всички, които са срещу мафията и от българския народ". На въпрос дали Кирил Петков отново ще бъде кандидатът за премиер на ПП в потенциален бъдещ кабинет, Василев каза: "със сигурност".

Той обаче бе категоричен, че няма да водят повече разговори с ИТН.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    А-ха
    Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-хах
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари