АРТ САЛОН „ЛЮБОВ И ВИНО“

0
Второто издание на АРТ САЛОН „ЛЮБОВ И ВИНО“ ще започне на 28 януари
Второто издание на АРТ САЛОН „ЛЮБОВ И ВИНО“ ще започне на 28 януари

Второто издание на АРТ САЛОНЛЮБОВ И ВИНО“ ще започне на 28 януари, четвъртък. Негови организатори са Община Русе, ОП „Русе арт“, ДТ „Сaва Огнянов“, Общинският младежки дом и Фондация „Русе – град на свободния дух”.

И тази година програмата на салона е богата и разнообразна. В нея са предвидени изложби, театрални представления, прожекции на филми и представяния на книги. Част от събитията са с вход свободен и са съпроводени с дегустация на вина на производители от русенския регион.

АРТ САЛОНЛЮБОВ И ВИНО“ 2016 ще стартира с откриването на изложба – живопис на Галина Миланова и представлението на Бургаския драматичен театър “А.Будевска“ – „Стая 1313“,  с участието на Руслан Мъйнов. В рамките на арт салона русенци и гости на града ще могат да видят моноспектакъла на Бойка Велкова „Пътят към Афродита”, постановката „Английски уикенд“ на Драматичен театър Ловеч, моноспектакъла  на Николай Урумов „Открит урок за чужденци“, концерта на Биг бенд Русе със солисти Хилда Казасян и Христо Йоцов, танцовия спектакъл на балет „Арабеск“ – CARMEN COLLECTION и др.

Вече традиционно, голяма бутилка ще очаква посланията на всички влюбени във фоайето на Доходно здание. Конкурс за валентинки ще отличи най-оригиналните любовни картички и авторите им ще бъдат наградени. Инициативата ще продължи до 24 февруари и ще приключи с премиерата на спектакъла „Бай Ганьо” на ДТ „Сава Огнянов” – Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари