Арестуваха русенец за хулиганство на булевард "Липник"

3
Мъж от Русе задържан за хулиганство и съпротива срещу полицаи
Мъж от Русе задържан за хулиганство и съпротива срещу полицаи Снимка: Dunavmost / Архив

Мъж от Русе задържан за хулиганство и съпротива срещу полицаи

На 3 април 2024 г., във Второ РУ - Русе е получен сигнал чрез ЕЕН 112 за лице, нарушаващо обществения ред в лаборатория на булевард "Липник" в град Русе. На мястото е изпратен полицейски патрул.

Установена е самоличността на мъжа - 40-годишен жител на град Русе. Той е отправял обидни думи към служителките на обекта, наричайки ги "боклуци малоумни" и е заплашвал с побой както тях, така и техните близки, както и със нанасяне на материални щети по имуществото им.

Непристойното му поведение е продължило и в присъствието на полицейските служители. Мъжът е отказал да прекрати действията си, след като му е било отправено устно разпореждане.

Вследствие на това 40-годишният мъж е задържан за срок до 24 часа. При задържането му той е оказал съпротива, поради което са използвани физическа сила и помощни средства в съответствие със Закона за МВРМВР).

Спрямо мъжа е съставен Акт за установяване на административно нарушение (АУАН) по Закона за управление на битовите отпадъци (ЗУБО). След докладване на материалите по случая на дежурен прокурор е постановено да се извърши проверка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    Полуръст путин
    Затова обичам САЩ..Там такива свине полицая ги отстрелва на място .
  • 3
    3
    Зоро
    Със кеф бих го гръмнал.
  • 16
    2
    баси комедията
    Той е отправял обидни думи към служителките на обекта, наричайки ги "боклуци малоумни"... Спрямо мъжа е съставен Акт...по Закона за управление на битовите отпадъци.
  • 29
    1
    Мдаа..
    ... поредният дрогиран помияр.... биологичен отпадък
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари