Арестуваха холивудска актриса, разходила се гола из Лос Анджелис

2
Актрисата Аманда Байнс е поставена под психиатричен арест за 72 часа
Актрисата Аманда Байнс е поставена под психиатричен арест за 72 часа Снимка: Facebook

Актрисата Аманда Байнс е поставена под психиатричен арест за 72 часа

Актрисата Аманда Байнс беше затворена в психиатричен арест, от която ѝ е забранено да излиза в следващите 72 часа, след като беше открита да се скита напълно гола в Лос Анджелис, предава Telegraph.bg.

Полицията в града получила сигнал, че в неделя в 6:45 часа сутринта 36-годишна жена стои "напълно гола" на ъгъла на Върмонт авеню и 4-та улица в Лос Анджелис. Органите на реда определили Байнс като „страдаща от психично заболяване“ и въз основа на изявленията, които тя направила, американската актриса била поставена под психиатричен арест.

Въпреки че служителите на реда не разкриха какво им е казала Байнс, те потвърдиха, че са я отвели в психиатрично заведение, което тя не може да напуска поне 72 часа.

Аманда Байнс, която придоби огромна слава още като тийнейджърка, с филми като „Какво искат момичетата“, се бори от години с ментални проблеми и зависимости към наркотици и алкохол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Деян
    То този който е подал сигнала явно доста разбира от голи жени та да прецени че е на 36 години точно
  • 1
    2
    ...
    Мексиканската дрога не прощава на никого .
  • 0
    1
    Впечатлен
    Мда, лицето на хубостницата излъчва върха на нравствеността и интелигентността...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари