Арести в КАТ Пловдив!

0
"Пътна полиция" ще е под лупата на екип от трима окръжни прокурори
"Пътна полиция" ще е под лупата на екип от трима окръжни прокурори Видео: БГНЕС

Схема за фалшиви договори за покупко-продажба на автомобили, редица нарушения при регистрацията, издаването на свидетелства за правоуправление, легализиране на книжки, издадени в чужбина - това са причините, довели до извършването на проверка в КАТ - Пловдив, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.

От днес до 8 май включително сектор "Пътна полиция" ще е под лупата на екип от трима окръжни прокурори, трима районни, дирекция "Вътрешна сигурност" МВР - София и други служители. От Окръжна прокуратура съобщават още, че се проверява и евентуална съпричастност на полицейски служители при сектор Пътна полиция - Пловдив към извършване на лично укривателство- помощ на водач на моторно превозно средство, причинил смърт при катастрофа, за да избегне наказателно преследване.

Шестима души са задържани при акцията днес, двама от тях са офицери от КАТ, сред останалите е посредник на име Серго. От сутринта там се събират хора, които са дошли за регистрация, но системата не работи. Дали има връзка с акцията, може да се предполага, но недоволни споделят, че сривове в тая система и оттам чакане с часове има много често.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари