Антипаркинг колчета блокираха автомобил в София

0
"Вариантът е да се обадя в ЦГМ и да сигнализирам, че съм спрял неправомерно - да дойде паяк и да я вдигне. Ще я закарат на наказателния паркинг и ще я извадя, за да мога да си свърша работата", разказва собственикът
"Вариантът е да се обадя в ЦГМ и да сигнализирам, че съм спрял неправомерно - да дойде паяк и да я вдигне. Ще я закарат на наказателния паркинг и ще я извадя, за да мога да си свърша работата", разказва собственикът Видео: NOVA

Собственик на имот не може да изкара паркираната си кола

Антипаркинг колчета блокираха автомобил в София, разкрива NOVA. Проверка установи, че те са били поставени след сигнали от граждани за безразборно паркиране на тротоара пред и около дома на Людмил Цветанов. Така той се оказал виновен без вина и с автомобил под обсада. От администрацията обещаха бърза ревизия на поставените колчета и осигуряване на достъп на мъжа до градската пътна мрежа.

„Имам кола, но не мога да си я изкарам от двора. Допреди десетина дни излизах нормално, защото нямаше колчета. В деня, в който дойдоха да ги поставят, не ни уведомиха. От Столичния инспекторат само казаха, че ще проверят казуса”, обясни потърпевшият.

Той посочи, че поставените колчета ограничават достъпа на линейки или пожарни до сградата. „Няма възможност да се излезе от моя дом с автомобил. Единственото, което общината ми позволява, е да си обикалям. Вариантът е да се обадя в ЦГМ и да сигнализирам, че съм спрял неправомерно - да дойде паяк и да я вдигне. Ще я закарат на наказателния паркинг и ще я извадя, за да мога да си свърша работата. Вечерта ще повторя ситуацията, за да си я вкарам пък в двора”, обясни Цветанов.  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари