Англия ще обяви стратегия „Да живееш с Covid“

1
Борис Джонсън се обяви включително и срещу самоизолацията
Борис Джонсън се обяви включително и срещу самоизолацията Снимка: Getty images

Премиерът Борис Джонсън ще представите новата стратегия на правителството в края на този месец

Борис Джонсън обяви, че правителството иска да сложи край на всички вътрешни ограничения за Covid в Англия, включително законовото изискване за самоизолация, месец по-рано от планираното, предаде Евроком

Премиерът каза на депутатите: „При условие, че настоящите обнадеждаващи тенденции в данните продължат, очаквам, че ще можем да сложим край на последните вътрешни ограничения - включително законовото изискване за самоизолация, ако тестът е положителен - цял месец по-рано

Той каза, че ще представи стратегията на правителството „Да живееш с Covid“, когато Общините се завърнат от почивката си на 21 февруари.

Намерението ми е да се върна в първия ден след почивката на половин мандат, за да представя нашата стратегия за живот с Covid“, каза премиерът.

Съгласно настоящите правила, лицата, които имат положителна проба за вируса, получават заповед да се самоизолират за поне пет дни и могат да бъдат глобени със значителни глоби за неспазване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари