Ангел Русев стана татко на момченце

1
Мъничкият Алдин се роди навръх международният ден на жената
Мъничкият Алдин се роди навръх международният ден на жената Снимка: Фейсбук

Мъничкият Алдин се роди навръх международният ден на жената

На първороден син се радва двукратният европейски шампион по вдигане на тежести Ангел Русев. Навръх международният ден на жената, неговата половинката Симона го дари с най-прекрасния подарък. Малкият мъж, който ще носи името Алдин се роди малко преди 19:00 часа, по естествен път, в УМБАЛ „МЕДИКА“, под вещите грижи на доктор Галина Аръшева, доктор Петко Петков и акушерката Шафие Сабриева от отделението по Акушерство и гинекология.

Радостната вест съобщиха от ТСК - Русе:

Бебето се е родило с тегло 3220 гр и височина 50 см, а грижите за него веднага него са поели доктор Щерев и сестра Назиф от отделението по Неонатология.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    🌋🌋
    А името какво е ?Аладин!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари