Анел и Сеид посрещнаха малката Мирая

1

Много съм развълнуван. Трудно ми е да опиша усещането. Но съм безкрайно щастлив!

Днес в 10:15 часа Анел и Сеид, хванати за ръце, посрещнаха първата си рожба – Мирая. За Сеид това е не само първо дете, но и първи път в родилна зала, решен да бъде неотлъчно до любимата си жена.

"Много съм развълнуван. Трудно ми е да опиша усещането. Но съм безкрайно щастлив!", сподели таткото, чийто емоции са видими в навлажнените му очи.

Мирая се появява с перфектни мерки – 4200 грама и 54 см., след леко закъснение, но за радост на всички, безпроблемно.

Решението за присъствие на Сеид на раждането е общо. "В началото се уплаших, но е важно, че бях до нея, държах ръката й и й давах кураж.", разказва той. "Благодарение на екипа, всичко мина без проблем. Много сме доволни от грижите и отношението.", допълва Сеид.

За Анел, таткото е неразделна част от този момент. "Не е помощ, а емоция. Той не бива да е лишен от възможността да види детето си за първи път.", категорична е тя.

Сеид е решен да бъде активен баща. "Ще сменям памперси и ще помагам с грижите за малката принцеса.", обещава той.

Мирая не е кръстена на никого, но носи първата буква от имената на дядовците си.

Щастливите родители изказват безкрайна благодарност на екипа: д-р Искра Пенчева (акушер-гинеколог), д-р Татяня Русева (анестезиолог), д-р Мими Карова и д-р Тодорова (неонатолози), акушерките Милена Петрова-Савчева, Йоана Багдасарян и Моника Пъшева, медицинската сестра Детелина Райчева и санитарката Евдокия Христова.

"Главните герои са Анел, Сеид и Мирая.", казват от екипа на УМБАЛ "Канев". "Благодарим им за доверието и им пожелаваме само здраве и прекрасни моменти!"

"Ако и Вие искате да изживеете това невероятно пътешествие, ние винаги ще бъдем до Вас!", е посланието на болницата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    азе
    Да им е живо и здраво детето, но наистина, каква е целта на тази новина? Реклама на болница ли е, поощряване на бащата да присъства на раждането ли, нещо специално ли има около родителите? Иначе може като шаблон да се ползва и да се сменят имената и мерките за всяко раждане :)
  • 6
    3
    Осман
    Редактора, гледайки сцена от турски сериал е съчинил тази статия.
  • 13
    2
    Мхм
    И нас какво точно ни пука от това? Тия някви важни ли са или? Ама и вие пишете едни статии безмислени, къде ви няма никъде...
  • 22
    1
    Кой???
    Освен че са с арабски имена, някой наясно ли е какви са тия и защо са толкова важни?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари