Андрей Райчев за управляващите: Корабът се люшка, а вълнението още не е започнало

0
Според социолога са възможни и предсрочни избори
Според социолога са възможни и предсрочни избори Снимка: БГНЕС

Според социолога са възможни и предсрочни избори

Едва ли ще се развали коалицията заради един кадър. Нито темата с БНБ, нито тази с ареста на шефа на опозицията, който бе извършен, без да се уведомят партньорите, ще бутнат кабинета. Има други две теми, които обаче могат да го направят.“

Това коментира в ефира на bTV социологът Андрей Райчев.

"Това, че ще има такъв арест, това не е дреболия. Арестът на шефа на опозицията, бивш премиер, е огромно събитие и световно събитие дори“, добави той.

Според него има обаче два въпроса, които не са леки - предоставянето на оръжие за Украйна и Северна Македония.

И това са много трудни въпроси. Имаме от една страна вече разнебитена от дребни въпроси коалиция, те не могат да се справят с един въпрос за един кадър. Те още не са отишли на двете големи вълни, които идват. Тоест вече корабът се люшка, преди вълнението да е започнало“, добави той.

Райчев коментира и че е възможно да има предсрочни избори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Читател
    Когато видя на телевизора Райчо Андреев да говори по политически въпроси,кой къде се намира в т.н. партийна скАла,минавам на друг канал,защото нито ми се слушат,нито ми се гледат "сондажници" забогатели, "благодарение"на първо сигналното мислене на моите сънародници.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари