Борисов: Това е парламент, свързан само с постове, пари и власт - срам!

1
Украинският посланик спаси коалицията на Петков
Украинският посланик спаси коалицията на Петков

На въпрос трябва ли да има предсрочни парламентарни избори той заяви, че те трябва да стоят, докато „заравнят всичко

"Това е парламент, свързан само с постове, пари и властсрам." Така бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов коментира в Пловдив решението на депутатите да предоставят военнотехническа помощ на Украйна.

То няма решение. Те само консумират парите на данъкоплатците в парламента и си разпределят постове“, коментира той, цитиран от bTV.

Срам до там, че вчера Христо Иванов да каже, че те имали само порция дробчета. Не ми се говори на Гергьовден в кулинарно отношение, но другите, изяли тлъстото, а за него останали дробчетата. Срам за този парламент“, каза пред журналисти Борисов.

На въпрос трябва ли да има предсрочни парламентарни избори той заяви, че те трябва да стоят, докато „заравнят всичко“.

И всяка мисъл, че те можели да бъдат добро за България - да си заминат като антихристите“, допълни той.

Бойко Борисов коментира още, че Румен Радев е довел и „инсталирал тези“, а сега „всячески се пази от Стефан Янев и от другите“, защото хората го сочат само него с пръст за колебливите му позиции и за това, че няма позиция.

Аз преди една година ви казах – който сее ветровете, жъни бури. Народът се мрази, Радев направи така, че хората да се мразят“, каза още лидерът на ГЕРБ.

Попитан дали България може да ремонтира украинска военна техника в нашите два завода, при положение че нямаме части и работна ръка, Борисов заяви, че можем.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Gfdt
    А при вас беше различно?!!!
  • 3
    1
    Мунчо
    Народът най-много мрази Тиквомир.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари