Красен Кралев си изтърва нервите, обижда на пияници и наркомани

1
Бившият спортен министър сипе обиди във фейсбук по управляващите
Бившият спортен министър сипе обиди във фейсбук по управляващите Снимка: Dunavmost, архив

„Смешници, пияници, наркомани, прости хора…“ – думите са на бившия спортен министър Красен Кралев, който използва трибуната на Фейсбук, за да засипе управляващите с грозни обиди

Те идват часове след ареста на лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. Писанията на Кралев предизвикаха присмех у мнозина, които си спомниха за времената, когато Борисов и свитата му бяха на власт, пише FROG NEWS

„Смешници, пияници, наркомани, прости хора управляват държавата. Дошли за малко, за да откраднат много! Няма да ви търпим нито ден повече!“, написа Кралев.

Думите му станаха повод за ирония от страна на рекламиста Мартин Димитров.

„Еххх, а #ПоБайБойковоВреме какви свестни хора имаше в управлението! То беха едни скулптори-трезвеници, дето нивгаш не са близвАли. Па едни фини поети като Маноил Вийон, па едни медици като д-р Лъчо Мозъков: невероятни хора.

А па помните ли какви йористи имаше тогава? Дани Йориста, дето беше пуснАл бел хакер, то това е висота и класа, дето не може никой да я достигне вече.

А па какви смешници имаше, еххх! Самото Баце като те заплющи с шеги, направо ти се плаче. И плачеш, ама викаш, че плачеш от смех.

А па колко беха и сложни хората, не като сега. Ето, да вземем една Цвета. Тя сложна, та сложна. Изтъкана от сложност. Толкоз сложна, че никога не я разбрахме“, отговори той на обидите на Кралев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Викиту
    Викиту Бедрова много му вдигна акциите на този отблъскващ Джаба Хатианина, ама и тя го остави. Това, 8 години да не иска да й даде радостта да стане майка, пропиля й младостта и живота, егати егоистичното чудовище !!!
  • 3
    5
    praseto s pricheska
    pak e prase
  • 3
    4
    Фанка
    Това прасе някой ден ще се гътне я от инсулт или инфаркт! Ама алчността няма край!
  • 8
    3
    daskal
    Каквото е външното, това е и вътрешното. Платон. Преди 2400 години.
  • 10
    2
    Иванов
    Този дебел, глупав дебил трябва да е при своя вожд, както и всички негови защитници пред вратите му в Банкя!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари