Ампутираха китката на фена на "Локомотив"

0
20 -годишният младеж е бил приет в тежко състояние в УМБАЛ "Свети Георги", където лекарите направили всичко възможно да спасят ръката му
20 -годишният младеж е бил приет в тежко състояние в УМБАЛ "Свети Георги", където лекарите направили всичко възможно да спасят ръката му

Фенът на Локомотив, който вчера се опита да хвърли бомбичка по време на дербито Локомотив- Ботев, остана без ръка.

20 -годишният младеж е бил приет в тежко състояние в УМБАЛ "Свети Георги", където лекарите направили всичко възможно да спасят ръката му, но разкъсванията били жестоки и се наложило да ампутират китката му информира Traffic News.

В момента той е в Клиниката по ортопедия. Няма данни дали е бил пиян. 

Жестокото нараняване не е от обикновена пиратка, смятат лекарите. Запалянкото е успял да внесе на стадиона самоделно взривно устройство, което очевидно е било предназначено за агитката на "Ботев". 

Други пострадали при дербито не са търсили помощ в болницата. В  УМБАЛ "Свети Георги" е имало няколко допълнител дежурни екипа в случай , че има повече ранени, но за щастие други инциденти не е имало.

Точно преди година, на градското дерби по аналогичен начин пострада друг запалянко. Самоделна бомба откъсна лявата ръка на 22-годишния фен на "Ботев"  Кристиян Атанасов.

Зловещият инцидент обаче явно не е успял да стресне достатъчно момчетата от агитките , защото година по-късно трагедията отново се повтори.  

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари