Александър Йорданов: руският самолет паднал заради Путин!

0
А влакът в Хитрино заради Бай .уй ли се взриви?
А влакът в Хитрино заради Бай .уй ли се взриви? Снимка: Стефан Марков

Ето какво е публикувал в профила си във фейсбук Александър Йорданов, председател на 36-то Народно събрание и настоящ доцент в Института за литература при БАН, под заглавието „КОЛЕДНА ПОУКА: ЗАРАДИ ВИНОВНИТЕ, ЗАГИВАТ НЕВИННИТЕ!":

"В края на отиващата си година в Иркутск десетки руснаци загинаха от мизерия, пиейки препарати за баня. Ужасна история, ужасна смърт. Тя сякаш искаше да ни каже истината за днешната руска действителност. А, както добре знаем, политиците са тези, които "моделират" действителността. И така я моделират тази действителност, че ето – отново трагедия. Тази нощ близо 100 руски граждани загинаха в самолетна катастрофа над Черно море – между тях почти целият състав на музикалния ансамбъл на руската армия "Александров", както и придружаващи журналисти.

Само преди година, същият този ансамбъл – бивш на "Червената армия", изнесе провокативен концерт в София на връх 9-ти септември. Това не бе културна проява, а политическа демонстрация, независимо от песните и пляските.

Но вместо да си седят по домовете и да посрещат със семействата си новогодишните празници, заради акъла на "моделиращите" действителността руски политици, ги запратили към Сирия да веселят руските военни в Латакия. Е, повеселиха се, няма що! Трагедия! Но питам за пореден път: 
ДОКОГА ЗАРАДИ ВИНОВНИТЕ – РУСКИТЕ ПОЛИТИЦИ, ЩЕ ЗАГИВАТ НЕВИННИ ХОРА? 

Дано и в Русия се намерят питащи, които да поставят този въпрос. Бог да прости невинните жертви на виновните руски политици!"

Няма да коментираме думите на Александър Йорданов. Но той самият беше сред управляващите България и съответно сред виновниците да сме най-бедните в Европа. А невинните сме ние - неговите жертви. Доста цинично е да виждаш плевелите в чуждата градина, а да не забелязваш, че всички растения в твоя собствен са задушени от плевели. Доста цинично е да избиваш комплекси при човешка трагедия. Според такива като него, русофоби, за всичко е виновен Путин. Според русофилите за всичко са виновни САЩ и ЕС.

И какво спечели България от това разделение?! Страна пълна с чуждопоклонници, които са готови да станат или вече са чужди агенти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари