Александър Йорданов: Решението на ПП да не участват в правителство е провокация срещу България

0
Поведението на ПП е партийно тесногръдие
Поведението на ПП е партийно тесногръдие Снимка: Facebook

Поведението на ПП е партийно тесногръдие 

Решението на ПП да не участват в проевропейско правителство и да останат в опозиция, означава само едно: партийно тесногръдие и обслужване на стратегията на прокремълския ни президент за дестабилизация и хаос в България. Респективно, за още по-силно руско влияние у нас. Защото дори в Португалия разбраха, че без редовно стабилно правителство от партии, които се самоопределят като проевропейски и евроатлантически, в България няма да има оправия. А, че случайниците в политиката от ПП ще дърдорят и пърпорят още известно време в парламента, няма абсолютно никакво значение. Те са просто поредният сценарий за съсипване на държавата ни. И са толкова отнесени от вихъра, че мнозина от тях сами не съзнават, каква вреда нанасят на България.

В тази ситуация е нормално ГЕРБ-СДС да предложат за гласуване в парламента свое правителство и така да изпълнят дълга си към българския народ. Които от депутатите имат акъл в главата ще го подкрепят. Които нямат - ще ни изпратят на нови избори в края на януари.

Александър Йорданов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    6
    Този
    С тебе алаш вериш не става мошеник Ама още дишаш Св ...ня
  • 3
    5
    Възмутена
    А вотът на недоверие, внесен от ГЕРБ в НС, какво беше? Провокация?...
  • 8
    4
    УЖАС
    Мноо кофти да хвърлиш толко пари за избори напразно, нали? Разберете че баца селянина с анцуг никога повече няма да управлява. По-добре си търсете някое друго гербче. Това вече умря.
  • 12
    3
    daskal
    Каква провокация, бе, тлъст тарикат?! Тези хора бяха на улицата в протестите срещу гербаджийската шайка. Те заради това влязоха във властта.
  • 17
    2
    Аз
    Коалиция с герберастите няма кой да направи ...коалиция с крадците на Бойко Тиквата ограбвали България 12 години и превърнали държавата ни в най-корумпираната страна в света...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари