Алекс Иванов се ожени за русенска красавица

29
22-годишната Мира Яворова е студентка в НАТФИЗ
22-годишната Мира Яворова е студентка в НАТФИЗ

Ненчо Балабанов пръв честити на актьора, нашумял от сериала “Братя“

Втора сватба са вдигнали в екипа на финалния 5-и сезон на любимия кримисериалБратя“. Това коментират зрителите, след като един от главните герои Алекс Иванов, който играе мафиота Сандо Акарди, качи в социалните мрежи сватбена снимка с приятелката си Мира Яворова. Актьорът специално е отбелязал местонахождението – Бургас, но упорито мълчи за подробности, сподели „Телеграф“.

Бебе

Честитоооо“ - пръв му написа колегата Ненчо Балабанов, който се ожени в Несебър преди месец, а постът му бе съпроводен от три торти, три бутилки шампанско и още толкова фойерверки. „Много сте красиви! Да няма новина“ - попита изненадано актьорът Даниел Ангелов. Той играе шефа на полицията в „Братя“ и също сключи за втори път граждански брак в края на лятото. „Оженихте ли се“, „Сватба ееее“, „Малчо, честито! Бъдете безкрайно щастливи и благословени“, „Прекрасни сте, имайте и много сладки бебета“, „Горчиво“, са част от останалите коментари.

Роля

Моето всичко“ е озаглавил сватбената снимка самият Алекс Иванов. „Телеграф“ го е потърсил за потвърждение, но до редакционното приключване на броя не е отговорил на позвъняванията.

Мира Яворова е на 22 години от Русе и също е студентка в НАТФИЗ.

Вече е участвала в няколко спектакъла и има роля в късометражен филм, а преди това дълги години е практикувала спортни и народни танци, след което се е насочила към киното и театралната сцена. Преди нея актьорът имаше връзка с красивата Христина Петрова, с която споделяха изкуство и пътешествия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари