Акула атакува порноактриса

1
Актриса от розовите филми за възрастни участва в екстремна фотосесия
Актриса от розовите филми за възрастни участва в екстремна фотосесия

Американска актриса от розовите филми за възрастни участва в екстремна фотосесия в открития океан, но бе нападната от акула.

За участието си в рекламните снимки актрисата Моли Кавали трябваше да се пребори с шест претендентки, затова тя очакваше старта на фотосесията с голямо нетърпение, пише Блиц.

Следвайки идеята на фотографа, момичето се потопи под водата в специална клетка. Но разстоянието между металните пръти се оказа твърде голямо и жълта акула успя да докопа дамата за крака. След инцидента клетката бе незабавно извадена от водата.

Докато медиците успокоявали моделката и обработвали раната ѝ, водолази са разказали на момичето, че тя, очевидно, нещо е ядосала хищника. Все пак акулите са известни със своето желание да си отмъщават, макар и лесно да се подават на дресировка. Вероятно, моделката просто твърде активно е махала с крачета и с това е провокирала хищника, който реагира на резки движения.

В крайна сметка всичко приключи благополучно. Момичето обаче е получило 20 шева. Въпреки драмата, моделката реши да порадва своите фенове в социалните мрежи със свои снимки.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари