Пенелопе Крус става на 49 години

2
Днес 49 години навършва талантливата и лъчезарна актриса Пенелопе Крус
Днес 49 години навършва талантливата и лъчезарна актриса Пенелопе Крус Снимка: Facebook

Днес 49 години навършва талантливата и лъчезарна актриса Пенелопе Крус

Родена в испанската столица Мадрид, като дете и млада девойка Крус е танцьорка и дори напуска гимназия, за да се отдаде на танците. По-късно тя се пренасочва към актьорската кариера и с ролите в ленти като "Готика", "Ванила Скай" и "Дрога" печели любовта на публиката. Признанието за майсторството ѝ не закъснява и през 2008 година тя съвсем заслужено взима "Оскар" за поддържаща женска роля във филма "Вики, Кристина Барселона".

Участието в шедьовъра на Уди Алън не само донася на актрисата престижното отличие, но и ѝ помага да открие любовта. На снимачната площадка на лентата пламва любовта между страстната испанка и настоящия ѝ съпруг Хавиер Бардем.

Всъщност двамата се запознават още през далечната 1992-а по време на снимките на филма "Шунка, шунка", в който си партнират. Но тогава те са видимо незаинтересувани един от друг и минават години, докато двамата се погледнат с влюбени очи.

Днес те са щастливо женени от цели 10 години и са горди родители на син и дъщеря. И въпреки че е надхвърлила четиридесетте, тя все още е една от най-харесваните дами в Холивуд, съвместяваща изящество и сексапил в едно. Твърдението ни се доказва и от факта, че Пенелопе бе провъзгласена за най-красивата жена в света преди 6 години, когато навърши 40.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари