Меган Фокс пристигна в България за снимките на нов филм

3
В „Подчинение“ актрисата ще играе жена - робот
В „Подчинение“ актрисата ще играе жена - робот Снимка: Instagram / meganfox

В „Подчинение“ актрисата ще играе жена - робот

Холивудската красавица Меган Фокс вече е в София и се подготвя усилено да започне снимки по нов филм утре, навръх Ивановден, пише "Телеграф".

Красавицата е кацнала в столицата ни преди два дни и е настанена в един от най-елитните ни хотели. Майката на три деца е пристигнала без гаджето си Machine Gun Kelly, който най-вероятно ще дойде да я посети по време на снимките. Меган Фокс ще снима у нас нов филм, продуциран от „Милениум медиа“ с работно заглавие Subservience („Подчинение“). Главната мъжка роля ще бъде поверена на италианеца Микеле Мороне, популярен от сериалите „365 дни“ и „Медичите“.

Той също вече е у нас и работи усилено по сценария на филма заедно с режисьора Ес Кей Дейл, който преди две години снима хорър с Мегън Фокс отново в студията на „Ню Бояна Филм“. По споделени в Инстаграм сторита става ясно, че работата на терен вече е започнала. На разположение на звездите са караваните на студията.

В „ПодчинениеМеган Фокс ще играе жена робот, която е взета от самотен баща (в ролята Мороне) да поддържа домакинството и се грижи за детето. Но в един момент изкуственият интелект решава, че грижите не стигат и започва да убива. „За пръв път Меган ще играе убиец. За нея това е изцяло ново амплоа“, каза в официално изявление Ес Кей Дейл. Филмът „Подчинение“ трябва да е готов за фестивала в Кан през май, където е включен в програмата за продажби още преди да е готов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    18
    Аз мога да помагам за филма ако се налага. Да се обади :) Хайде бе колеги, под статиите за цървулите се надпреварваме да крякаме, а на хубавото мишкуваме.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари