Актьори подкрепиха Юлиан Вергов

2
В Инстаграм Наум Шопов обвини Диана Димитрова, че е псевдожертва и търси ПР
В Инстаграм Наум Шопов обвини Диана Димитрова, че е псевдожертва и търси ПР Снимка: Инстаграм

В Инстаграм Наум Шопов обвини Диана Димитрова, че е псевдожертва и търси ПР

Вълна от съпричастност към Юлиан Вергов се появи след обвиненията на Диана Димитрова за нанесен побой срещу нея. Редица актьори от гилдията подкрепиха актьора и обявиха Диана Димитрова в псевдожертва и всичко в името на пиара.

Според тях по този начин се омаловажават истинските случаи на насилие, омаловажава се проблемът, изкарват се пострадалите катопроявяващи каприз”. В подкрепа на Вергов до момента са се обявили актьорите: Луиза Григорова, Наум Шопов, Теодора Духовникова, Ваня Щерева, Захари Бахаров.

Теодора Духовникова написа във фейсбук профила си: "Безумно и безобразно беше това, което се причини на Юлиан и на близките му. Грозна история. Надявам се, тя да върви към края си и да не попречи на всички онези жени, реални жертви на насилие, които имат нужда да ги чуем и да им помогнем".

Наум Шопов пише в социалните мрежи: "Малко неща са по-жалки от насилието над жени. Да се преструваш, че си жертва на такова за ПР е едно от тях!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    Да не я изнасилил
    Вергов ?Толкова години тя да си пази честността и накрая Вергов да я повреди. Не знам тези доктори , които правят големи устни дали не могат да я репарират ?
  • 6
    3
    123
    Едни артисти едни актьори едни коментари никои няма право да упражнява насилие под каквато и да е била форма
  • 4
    2
    Оперен до 1
    Дори нямаш представа колко си прав в последните си две изречения.
  • 7
    1
    !@#$
    Изпитвам респект към истинските, патриархални селяни. Но Диана Димитрова е дива селяндурка от Кайнарджа, която по стечение на късмета се е отъркала в част от артистичната гилдия и вярна на принципа : "Първа на село, първа и в града" е способна на всякаква низост, подмолност, доносничене, сервилничене, оклеветяване, абе на всичко за да грейне под прожекторите. Е, грейна. Страшното е, че и Русе е пълен с Диани Димитрови. Край нас са.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари