Акция на МВР: Пет незаконни производства на алкохол в Русенско

7
Серия от проверки на акцизни стоки в Русенска област
Серия от проверки на акцизни стоки в Русенска област Снимка: Архив

Серия от проверки на акцизни стоки в Русенска област

Служители на РУ - Сливо поле, РУ - Ветово и Митница - Русе проведоха серия от проверки на акцизни стоки в Русенска област.

На 4 април 2024 г., служители на РУ - Сливо поле, съвместно със служители на Митница - Русе, са извършили проверки в пет частни дома в Русенско, при които са установили нарушения, свързани с производството и съхранението на алкохол. В село Ряхово, на улица "Стара планина", е установено, че 48-годишен мъж от град Русе държи в нарушение на установения ред техническо съоръжение за производство на алкохол. Установено е, че 48-годишният мъж държи около 60 литра ракия без документи за произход. По случая е образувана проверка.

В град Глоджево, на улица "Стефан Караджа", е установено, че 61-годишен мъж е изготвил техническо съоръжение, предназначено за производство на алкохол, в нарушение на установения ред. С протокол за доброволно предаване мъжът е предал капака и лулата от съоръжението. По случая е образувана проверка.

В град Сеново, на улица "Хан Аспарух", е установено, че 80-годишен мъж е изготвил техническо съоръжение, предназначено за производство на алкохол, в нарушение на установения ред. С протокол за доброволно предаване мъжът е предал капака и лулата от съоръжението. По случая е образувана проверка.

В град Ветово, на улица "Цанко Церковски", е установено, че 76-годишна жена е изготвила техническо съоръжение, предназначено за производство на алкохол, в нарушение на установения ред. С протокол за доброволно предаване жената е предала капака и лулата от съоръжението. Установено е, че 76-годишната жена държи без документи акцизна стока - алкохол (ракия) в размер на около 142 литра, в 14 броя пластмасови туби. По случая е образувана проверка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    Балканеца
    Най- големите мутри са в тези институции. Те не са виновни, с ограничен мисловен капацитет са и вероятно наистина вярват, че 70 год дядо и 80 год баба, сварили по 200 кила ракия са престъпници. Ние сме виновни че ги търпим, никой друг не ни е виновен.
  • 5
    6
    Цъфнал и вързал
    Срамна българска народопсихология. Винаги ще се намери някой добросъвестен съсед да "помогне" да се внесе ред в хаоса на Вселената. На Вуте да му е зле!
  • 12
    5
    Ico
    В Русе е така, и в Митница и в РУ-тата, докато всички са партийни х..близачи, големи разкрития няма да има, а ще цедят кръвчицата на обикновените хора.
  • 25
    4
    Mainatavi
    С какви работи се занимавали митниците и МВР.!!! А ние се надяваме да видим един депутат,газил закона,да бъде осъден!! А те ходят по къщите по селата и стряскат възрастните хора!!! Преди 20- 30 години,когато отидеш на казан да вариш ракия какъв документ ти дават? Това са напълно кокошкарски акции!!! СРАМОТА!!! Вземете им душите на хората! ИДИОТСКА ДЪРЖАВА!
  • 23
    3
    Гражданин
    Вижте с кого се занимават.Хора на старческа възраст.А джигитите по пътя,тежките криминални и стопански престъпления се неглижират.Впрочем варенето на ракия отдавна е трън в очите на брюкселската пасмина и това може да е поредната акция в тяхна угода.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари