Акция на МВР и Европрокуратурата срещу източване на евросредства у нас

2
Лаура Кьовеши идва у нас утре
Лаура Кьовеши идва у нас утре Видео: bTV

Лаура Кьовеши идва у нас утре

Служителите на полицията отбелязаха професионалния си празник. На тържествената церемония бяха политическото и професионалното ръководство на МВР.

Вътрешният министър Калин Стоянов поздрави своите колеги и каза, че те печелят битките си с престъпността. Стоянов им благодари за това, че работят въпреки риска за живота им, предаде bTV.

Главният секретар на МВР Живко Коцев отчете добри резултати при разкриването на престъпленията. Той даде за пример разкриването на бандата на Данчо „Релето“ от „Наглите“.

По думите му МВР, прокуратурата и европрокуратурата в момента работят по разследвания за злоупотреби с евросредства. Става въпрос за милиони и има задържани, но подробности ще бъдат дадени в следващите дни.

В четвъртък ще дойде европейският главен прякор Лаура Кьовеши. Тя ще се срещне и с професионалното ръководство на МВР.

В ГДНП дойде и шефът на ДАНС Пламен Тончев, за да поздрави полицаите, но той запази мълчание и не коментира скандала с машините за гласуване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    фена на Путин
    Дрън дрън ярина трансилвански песни за вампири кръвопийци. Тази грозна трансилванска кощрамба Кодруца Кьовеши се оказа ебаси бездарния аватар на европейска прокурватура. Да си беше седяла на големия гъз в някое карпатско село да нагъва мамалига и да гони циганските кметове, че крали пари от пейки и крушки.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари