Активистът на ГЕРБ минал през лицето на малкия Митко

0
Активистът на ГЕРБ от Петрич Антони Изгоренков е минал с АТВ-то си през лицето на малкия Митко
Активистът на ГЕРБ от Петрич Антони Изгоренков е минал с АТВ-то си през лицето на малкия Митко

Активистът на ГЕРБ от Петрич Антони Изгоренков е минал с АТВ-то си през лицето на малкия Митко. Това разкрива вуйчото на детето – енорийският свещеник Христо Гущеров. Момченцето все още е в кома в „Пирогов“ и лекарите се борят за живота му. Не се знае какви поражения са нанесени от травмите.

„Минал е с АТВ-то през главата на Митко, премазал го е, лицето му е обезобразено. Спирачният път е поне осем метра, значи е карал с висока скорост. Не се е съобразил дори, че на това място си играят деца“, разказва още Христо Гущеров.

Митко е получил мозъчен кръвоизлив, черепът му е спукан. Лекарите изчакват да излезе от комата, за да преценят как да процедират по-нататък.

Антони Изгоренков се оправдал пред разследващите, че не е имал видимост, до като е карал АТВ-то си и заради това го е бутнал. Според Христо Гущеров обаче активистът на ГЕРБ не е внимавал. Той оспорва и твърденията, че Изгоренков не е употребил алкохол: „Полицаите, които са дошли, не са имали дрегери в себе си. Не знам кога и как по-късно са го тествали“, убеден е енорийският свещеник.

Изгоренков веднага е спрял и е оказал пълно съдействие на органите на реда, които пристигнали на място. Другата версия е, че е карал с висока скорост и не е видял детето. 
В момента разследващите проверяват дали АТВ-то е собственост на Изгоренков и дали е носил документи за правоуправление. По случая е образувано досъдебно производство.

Антони Изгоренков бе шеф на Общинска служба ,,Земеделие и гори“, назначен бе на този пост от предишното правителство на ГЕРБ. Изгоренков е един от първите гербери в Петричка община. Председател е на една от ловните дружинки в Петрич.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари