Аксения срази Мирела на арената във "Фермата"

8

Мирела даде всичко от себе си и се бори достойно в дуела докрай

Още една жена напусна „Фермата“ след неравен сблъсък на арената. Мениджърката Мирела, която минаваше за една от най-позитивните участнички, си тръгна от предаването, тежко сразена от атрактивната и видимо по-силна бивша лекоатлетка Аксения. Съперничките премериха сили в серия от битки, в които майката на две деца от Поморие демонстрира пълно надмощие и отчете 9 на 1 точки в своя полза, пише Топ Новини.

Преди да излезе на арената, Мирела се пошегува, че конкурентката ѝ прилича на атлетичната компютърна и филмова героиня Лара Крофт, а тя самата - на дребничката и пълна Фиона, половинката на анимационния Шрек. Но въпреки очевидното физическо превъзходство на конкурентката си, тя не се уплаши и се хвърли с главата напред в изпитанието.

Още в първата битка обаче Аксения показа, че Мирела няма особен шанс за победа - тя нацепи близо седим килограма повече дърва, ряза дървени летви като машина и беше много по-точна при стрелбата с пясъчни торбички, която превърна в красив спектакъл. Конкурентката ѝ не можа да достигне нейната издръжливост, прецизност и темпо, и си тръгна завинаги от риалитито.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    фен
    Няма неравностойна битка,битките са за оцеляване. Дали си слаб,висок,атлетичен,нисък,пълен на 25 год,40 год.,всеки е влязъл във фермата с надежда да спечелят 100 000 лв. Във фермата няма категории ,има стратегия !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари