Адв. Хаджигенов: Сезираме главния каскет на Републиката за побоя над протестиращите

0
Срещу тях са извършени множество престъпления, които трябва да бъдат разследвани, но няма да бъдат разследвани
Срещу тях са извършени множество престъпления, които трябва да бъдат разследвани, но няма да бъдат разследвани

"В момента обжалваме заповедите за задържане на всеки един от жертвите на побой. Сезираме и главния каскет на Република България, за съжаление, защото ние нямаме главен прокурор, защото срещу тях са извършени множество престъпления, които трябва да бъдат разследвани, но няма да бъдат разследвани. Това е другата причина, че тези млади хора са тук на протеста, не знаейки какво се случва и сега го видяха, а сега те имаха удоволствието, това го казвам иронично, да видят."

Това каза адв. Николай Хаджигенов, който се е заел да защитава младежите, които бяха пребити и задържани по време на антиправителствените протести в София на 10.07.2020г., предава Евроком.

"Аз ги карам да снимат и да се освидетелстват. Кадрите, които всички са видяли са направени отдалеч, в тъмното и качеството не е добро, затова ги накарах, който не се е снимал да се снима. Поисках кадрите от HD камерите на Министерски съвет, никаква изненада - не ни ги предоставиха. Не сме имали правни основания, а аз по две основания съм ги поискал", каза още адвокатът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари