Абитуриенти в Русе останаха разочаровани след снощна стрелба в столицата

6
Фолкпевицата Ариа не пристигна за участие в русенско заведение
Фолкпевицата Ариа не пристигна за участие в русенско заведение

Късно снощи на столична бензиностанция бе задържан футболистът Георги Йомов, докато се очакваше приятелката му Ариа да има участие в Русе

Фолкпевицата Ариа, която е приятелка на задържания днес футболист на ЦСКА Георги Йомов, снощи е трябвало да пее и забавлява абитуриенти в популярна русенска дискотека, но участието ѝ изненадващо пропаднало.

Изпълнителката е спряла да си вдига телефона към 22,30 часа, около времето, когато се разигравал екшъна на столичната бензиностанция, при който след стрелба бяха ранени двама души, научихме от БРЯГ

Певицата така и не дошла, а абитуриентите се задоволили с музиката на ди джей. От дискотеката са обяснили, че са добри приятели с Ариа и я очакват скоро отново да забавлява русенските си фенове.

По-рано днес стана ясно, че братът и бащата на задържания футболист Георги Йомов са се предали в полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    4
    Тази пък...
    Тази пък Ария кой я знае? Явно е нова ДИАРИЯ! Хм, курва...
  • 31
    3
    Майко мила
    Малко мила, Ко ще правим, чалгията не е стигнала до децата?!!?!!! Бива ли такова нещо, по план трябваше за една нощ да успеят да затъпеят поне още на 38% от 12-годишното обучение в образователната ни система!!!
  • 29
    2
    Гошо куче лошо
    ТОП. Представителна извадка на българската ЕнтЕлЕгенция
  • -8
    1
    999
    ne e moi problem NE E MOI PROBLEM
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари