Абе, другарят Рашков много се умълча нещо. Що така?

0
Да не би тайната, с която е обвита личното му имущество да е застрашена?
Да не би тайната, с която е обвита личното му имущество да е застрашена? Снимка: Кадър 7/8 TV

Абе, другарят Рашков много се умълча нещо. Що така?

Да не би тайната с която е обвита личното му имущество /активи и пасиви/ да е застрашена? Спокойно другарю, вече си имате собствен президент-резидент, който обича бобоковите грантове - това е доказано от науката явление в еволюцията на държавническо ни мислене. Оправия дебне отвсякъде - бъркаш, даряваш на една фондация и Сичко е точно. Проблемите ти се решават на мига с магическа пръчка.

Защото си мисля, че ако другарят Рашков е също от редицата масларова и компания - незаменимите борци за свобода и демокрация, може пък да си остане министър на милицията, а защо не и премиер по сигурността с тенденция главен прокурор. Толкова ще е демократично! И няма как да не бъде, след като десните политически субекти са плътно зад гърба му. То, когато някой ти е зад гърба има и други опасности, но тези работи се приемат вече за политически коректни, прогресивни. Само и да не изплува някой пореден скандал за 26-тата къща придобита за милион, два, че уйде коня у рЕката. Недай боже и за няколко банкови сметки по швейцарска линия. Мълчи, че туй чудо е бая лоша работа.

Нали сите селяни станаха от ония "почетените"! Пък ние - отново с гайдите и пак ТКЗС-то.

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата среща с ново гадже е като събеседване за работа. Всички крият предишният си опит, а някои дори, не са напуснали старата си работа.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари