7 момчета и 13-годишно момиче замесени в изнасилването на малолетно момиче

2
Полицията в Палма де Майорка обяви, че е задържала осми заподозрян в изнасилването на 14-годишно момиче на Бъдни вечер
Полицията в Палма де Майорка обяви, че е задържала осми заподозрян в изнасилването на 14-годишно момиче на Бъдни вечер

Полицията в Палма де Майорка обяви, че е задържала осми заподозрян в изнасилването на 14-годишно момиче на Бъдни вечер. Заподозряното лице, задържано през днешния ден, се оказва 13-годишно момиче.

Така обвиняемите по случая вече са общо 8 - шест момчета на възраст между 14 и 17 г., един младеж на 19 г. и малолетно момиче на 13 г.

Също като останалите шест момчета, 13-годишното момиче бе предадено на специализирания наказателен съд за непълнолетни, който вече постанови влизането ѝ в поправителен дом. По информация на източници, близко до разследването, 13-годишната задържана се е оказала свръзката между жертвата и останалите момчета, тъй като именно тя е организирала срещата на Бъдни вечер между жертвата и насилниците с идеята да консумират алкохолни напитки.

Един от задържаните е заявил пред съда, че извършеният сексуален акт ''не е насилствен, а доброволен'', защото разполагал с видеозапис, на който жертвата дава своето съгласие. От разследващия екип поясниха пред испанските медии, че въпросният запис все още не е разгледан и не могат да вземат отношение по казаното от заподозрения, но това ще бъде направено в най-кратки срокове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари