50 – годишен юбилей на русенското Основно училище „Тома Кърджиев”

1

Днес в голямата зала на Доходното здание в град Русе се проведе празничен концерт по повод 50 – годишния юбилей на русенското Основно училище „Тома Кърджиев”. Сред официалните гости на събитието бяха заместник областният управител на Област Русе Станимир Станчев, началникът на отдел „Образование” в Община Русе Сашо Щерев, директорът на ОУ „Тома Кърджиев” Юлиян Илиев, бивши и настоящи преподаватели и ученици. Концертът започна с тържествено внасяне на училищното знаме под звуците химна на Република България.

По случай празника на учебното заведение, г-н Станимир Станчев приветства педагогическия колектив като пожела да продължават да предават своите ценни уроци и съвети на младото поколение. Той подчерта, че труда на учители е безценен, защото без него няма да има образовано поколение, което да работи за просперитета на страната ни. На всички ученици, г-н Станчев пожела  здраве и сили с които да преследват мечтите си.

Поздравителен адрес по повод празника от името на Областният управител Стефко Бурджиев, г-н Станчев връчи на директорът на русенското училище г-н Юлиян Илиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари