5 неща, които зодия Скорпион не може да приеме

2
Скорпионите имат необикновената способност да виждат хората в тяхната истинска светлина
Скорпионите имат необикновената способност да виждат хората в тяхната истинска светлина

Като представители на зодия Скорпион, ние сме под властта на планетите Марс и Плутон, попадайки в стихията на елемента вода. На тази комбинация дължим необикновената си способност да виждаме хората в тяхната истинска светлина.

Ето и петте неща, които не можем да понасяме:

1. Скорпионите не могат да се примирят с нелоялността

Скорпионите са страшно лоялни и не могат да търпят предателството и непостоянството у другите. Те знаят как да разчитат вътрешния свят на останалите и да разбират тяхната мотивация. Това е тяхна основна психична дарба.

2. Скорпионите не могат да простят лицемерието

Скорпионите веднага губят интерес към някой, когото сметнат за неблагонадежден или нерешителен. Те не могат да понасят лицемерието под каквато и да е форма. Причината не е защото търсят своя вид смелост и прямота у другите, а защото просто не си губят времето с хора, които правят всичко по завоалиран начин.

3. Скорпионите не могат да приемат страха

Скорпионите не са склонни да се доверяват на боязливите хора или на тези, които побягват при първата наченка на проблем. Те са силни индивиди и никога не се предават. Скорпионите не се доверяват на някой, който се отказва, понеже разглеждат това като усложнение на наглед проста за тях ситуация.

4. Скорпионите не могат да простят измамата

Скорпионите не обичат да бъдат въвличани в непознати за тях води или да бъдат заблуждавани. В думите си те са преми и директни. Рядко се получава разминаване между техните думи и дела.

5. Скорпионите не могат да приемат мисловните игри

Скорпионите не участват в мисловни игри, въпреки че не биха имали проблем с тях заради необичайната си способност да проникват в човешката психика. Те рядко са толкова наивни, че да бъдат заблудени. Хората, които играят мисловни игри с представители на зодия Скорпион, определено предизвикват съдбата.

Източник: horoscopecompatibility.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари