5 лесбийски тайни за секса, които всеки мъж трябва да знае

3
Много дами се оплакват, че грубите мачовци не разбират  от секс
Много дами се оплакват, че грубите мачовци не разбират от секс

Лесбийките получават оргазъм в 85 процента от случаите, когато правят секс. За сравнение, когато имат полов акт с мъж, жените стигат до върха едва един път от четири пъти. Много дами се оплакват, че грубите мачовци не разбират деликатните фибри на душата и тялото им и не могат да ги задоволят истински. Лесбийките са наясно с тънкостите на сексуалното удоволствие и са готови да споделят част от тайните си:

Не бързайте

Акцентирайте не само на самия полов акт, но и отделете достатъчно време на общуването и ласките. Много жени са недоволни, че мъжете пропускат прелюдията и пристъпват директно към секса. Лесбийките съветват да не бързате, а първо да възбудите добре себе си и партньорката си. По време на половия акт също не бъдете припрени. Жените харесват определен ритъм, който не напомня на стрелба от картечница. Не правете бързи фрикции.

Опознайте тялото й

Жените познават отлично тялото си и как да му въздействат. Всеки организъм е уникален. Нещо, което се харесва на една жена, не върши работа при друга. Изучете ерогенните зони на партньорката си и най-ефективните начини за стимулирането им. Не спирайте с експериментите и проявявайте фантазия в леглото.

Бъдете нежни

Мъжете са по-груби в постелята от лесбийките. А това причинява на дамите не удоволствие, а дискомфорт. Кожата и половите органи на жената са доста чувствителни към външни въздействия. Това важи с особена сила за зърната на гърдите и клитора. Така че не бъдете груби и не затискайте партньорката си с цялата си тежест.

Сръчни пръсти

Лесбийките нямат полови членове, но успяват да компенсират липсата по най-различни начини. Те си помагат с вибратори, дилда и други предмети с фалическа форма. Най-важни обаче са пръстите на ръцете. Лесбийките масажират интимните и ерогенните зони на партньорките си и това е най-краткият и сигурен път към оргазма.

Поразяващата уста

Ласките по време на целия процес на половия акт са изключително важни. Лесбийките се целуват и използват устните и езика си не само по време на прелюдията. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари