5 Бързи стъпки за Winbet регистрация онлайн

0
За да преследват реални печалби, любителите на спортни залагания и развлекателни игри трябва задължително да се идентифицират
За да преследват реални печалби, любителите на спортни залагания и развлекателни игри трябва задължително да се идентифицират

За да преследват реални печалби, любителите на спортни залагания и развлекателни игри трябва задължително да се идентифицират

Любителите на спортни залагания и развлекателни игри имат достъп до няколко легализирани платформи. Възможно е да ги посетят и разгледат свободно, но за да преследват реални печалби, задължително е да се идентифицират.

Право на Winbet регистрация онлайн имат лица над 18 години, които планират разумна и отговорна игра. От тях се изисква да попълнят кратка информация за самоличността, за да бъде удостоверена възрастта им и дали са вписани в Регистъра за уязвими на НАП.

Стъпка №1: Посещаване и преглед на сайта

Преди да се регистрирате, влезте в игралната платформа на WinBet и се запознайте с наличните функционалности. Важно е те да отговарят на Вашето търсене, за да не изпитвате затруднения при последващо участие.

Отворете спортния раздел и проверете кои първенства са включени в тиражите. След това прегледайте залозите на живо и честотата им на добавяне. Ако имате афинитет към развлекателните игри, разучете списъците с видео слотове и живото казино, в което се провеждат тегления от истински крупиета.

След като се уверите, че WinBet покрива Вашите желания и очаквания, заредете формуляра за регистриране от бутона “Нов Клиент”.

Стъпка №2: Попълване на лични данни

WinBet е узаконен бранд, който следва разпоредбите на хазартния регулатор в България. Едно от изискванията е свързано със събиране на сведения за клиента и удостоверяване на самоличността му.

Забранено е участието в хазартни игри на лица, които нямат навършени 18 години или са вписани в Регистъра на НАП.

За проверка на възрастта и други ключови факти, Уинбет налага попълване на:

  • Име и фамилия;
  • Пол;
  • Дата на раждане;
  • Мобилен номер;
  • ЕГН;
  • Адрес по местоживеене.

Задължително е да предоставите акуратни данни, които се проверяват при верифициране на акаунта. Ако се установи разминаване, сметката се деактивира.

Стъпка №3: Информация за профила

За посещаване на игралния профил в WinBet са необходими потребителско име и парола. Те се избират при регистрация и е важно да отговарят на някои специфични изисквания.

  • Потребителско име (Username) – трябва да е уникално и да се състои от минимум 6 знака
  • Парола – приема се за валидна, ако включва от 8 до 20 символа, сред които цифра, главна и малка буква
  • Имейл – препоръчително е да се попълни активна поща, защото на нея се изпраща линк за активация и известия за нови оферти

Експертите съветват да изберете надеждна парола, която се различава от мейла, потребителското име и датата на раждане.

Стъпка №4: Приемане на общите условия

Във финалната част на регистрационния формуляр се изисква да прочетете правилата на оператора и да се съгласите с тях. Също така трябва да отбележите, че сте пълнолетни и нямате общо с политическия живот в страната.

Стъпка №5: Активация на акаунт

Заключителният етап, който осигурява свободен достъп до профила, е свързан с потвърждаване на мейла.

WinBet изпраща съобщение на пощата, в което има специален линк. След като се маркира и проследи, сметката се активира и може да се посети от формата за логин.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари