46-годишен мъж открадна телевизор в Глоджево

1
Мъжът е разбил входна врата и е задигнал и други дребни вещи
Мъжът е разбил входна врата и е задигнал и други дребни вещи

Ветовските полицаи са установили извършител на домова кражба в град Глоджево.

Вчера около 00:50 ч. в РУ-Ветово е получен сигнал, че след разбиване на входна врата на къща в града е откраднат телевизор и други дребни вещи. Заявена е щета за около 300 лева. По случая е образувано досъдебно производство и са предприети необходимите действия по издирване и установяване на извършителя на деянието.

В хода на своята работа ветовските полицаи са установили като автор на кражбата Р.М. на 46 години. Работата по случая продължава.

Полицията разследва още още две престъпления.

Взлом в сградата на пощата в с. Кацелово разследват в РУ – Две могили. Вчера сутринта в районното управление е постъпил сигнал, че през нощта е било проникнато в помещения на въпросната сграда. Извършен е оглед на място, при което на са били установени липси. Изяснено е, че обектът се охранява посредством локален СОТ, но той не се е задействал. Щетите са в процес на установяване. Случаят е документиран като е започнато досъдебно производство.

Домова кражба разследват във Второ РУ. Вчера следобед в полицията е сигнализирано, че през деня за времето от 07:30 до 15.00 ч. е проникнато в къща на ул. Згориград в Русе, като е използван оригиналния ключ, който е бил скрит в двора. Липсвали два мобилни телефона. Извършен е оглед на място от дежурна оперативна група и по случая е заведено досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари