400 полицаи ще бдят за опазване на обществения ред в изборния ден в Русенско

0
Предприети са мерки за охрана на машините, които се очаква да пристигнат
Предприети са мерки за охрана на машините, които се очаква да пристигнат Видео: Русе Медиа

Сектор „Български документи за самоличност“ ще работи и през двата почивни дни

ОД на МВР - Русе е създала организация за спокойното провеждане на парламентарните избори в неделя, 2 октомври, съобщи началникът на сектор „Охранителна полиция“ комисар Димитър Вачков, цитиран от Русе Медиа.

Сформирани са щабове, които да поддържат комуникация с останалите институции, свързани с изборите като Районната избирателна комисия - Русе, прокуратурата и др.

Около 400 служители на реда ще бъдат ангажирани за опазване на обществения ред около изборните секции, тъй като на едно място в повечето случаи има повече от една секция. Към момента в Русенска област ще се гласува в около 330 секции, разположени на 185 места.

Предприети са мерки за охрана на машините, които се очаква да пристигнат. Те ще бъдат съпроводени от полиция до изборните секции. По места се охраняват и бюлетините.

Сектор „Български документи за самоличност“ ще работи и през двата почивни дни, като в събота, 1 октомври, дежурство ще има от 8:30 до 17:30 часа, а в неделя, 2 октомври, от 8:30 до 19:30 часа. На хората, които нямат валиден документ за самоличност, ще се издават удостоверения, след като подадат заявление за издаване на лична карта,

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    A, беее..........
    Няма да е лошо всеки да се запаси с необходимото количество мезе, аперитив, биричка и т.н. и да си стои в къщи защото: 1. На улицата е опасно - полиция няма и всички карат като за последно. 2. Домовите апаши това чакат. Няма полиция, да живее свободата. 3. Ще имате възможност да се наслаждавате на резултатите от изборите. Естествено ще победи демокрацията и затова НАЗДРАВЕ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари