Кобила изгоря при пожар в село Дряновец

0
Установено е, че пострадалият имот не е електрифициран и в близост до него няма електрически източници
Установено е, че пострадалият имот не е електрифициран и в близост до него няма електрически източници

Установено е, че пострадалият имот не е електрифициран и в близост до него няма електрически източници

На 10.11.2022 година около 00:25 часа, в РУ - град Бяла е получен сигнал, за възникнал пожар в имот находящ се в село Дряновец, област Русе.

Мястото е посетено от служители на РСПБЗН - град Бяла. Установено е, че напълно са изгорели стопанска постройка тип навес с обща площ 150 кв. метра, 4 годишна кобила, 30 броя рулони от по 250 кг. слама, 50 броя бали люцерна от по 25 кг., 100 броя бали от по 25 кг. сено, както и 2 тона царевица на кочани.

При извършен оглед на стопанската постройка е установено, че не е електрифицирана и в близост до нея няма електрически източници, както и огнища.

По информация на Русе Медиа по случая има един задържан, който е с психични проблеми. 

Причините за възникналия пожар са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари