24-дневно обновяване на организма – рецепта от доктор Гайдурков

0
Страхотна стратегия, която ще ви помогне да се отървете от всичко излишно във вашия организъм
Страхотна стратегия, която ще ви помогне да се отървете от всичко излишно във вашия организъм

Това е една страхотна стратегия, която ще ви помогне да се отървете от всичко излишно във вашия организъм, споделя Lekuva.net.

Първите 14 дни се хапват само сурови плодове, зеленчуци и ядки. Сутрин може да се изядат 1-2 мандарини, киви, банан, грейпфрут или да се изпие първо плодов фреш (нар, грейпфрут, ананас, портокал, лимон) и след това зеленчуков(морков, сурова тиква, батати, краставица).

Приемат се много зеленолистни: спанак, целина, магданоз, копър, босилек, парче джинджифил. Може да се приготви смути например от 1-2 домата, скилидка чесън, сок от 1 лимон, 1 авокадо и към него да се добави сок от няколко моркова, 1 чушка, 1 краставица, целина.

Сутрин е добре да се приема 1 ч.л. от водораслото спирулина, което помага за изхождането. През деня се взема 1-2 ч.л. грахов протеин (английски), за да не пострадат мускулите от липсата на белтъчен внос. Важно е да се приемат по 1-3 капсули рибено масло. Салатите са по избор, например от червено цвекло, ябълка и морков или от зелена салата, чушка, чери домати и авокадо, обогатена с орехи, слънчогледово семе или смляно сусамово или конопено семе.

Следват 10 дни пак без месо и млечни продукти, като първия-третия ден се включват задушени зеленчуци. 4-6-и ден се добавят царевица, киноа, елда, леща.

7-10-и ден може да се хапва грах, биосоя, ориз басмати. Препоръчителна е комбинацията зърнени + бобови + ядки.

Източник: Lekuva.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари