17 годишно момиче отказва да си сложи силикон и разочарова майка си

0

Семейство с гръдни импланти за 50 000 паунда, се разочароваха от решението на сестра си, пише Themainline.bg

Бритни Маршал е 17 годишно момиче, което отказва да си сложи силикон в гърдите, както са направили майка й и четирите й сестри.

56 годишната майка обяснява, че това със силикона е семейна традиция и е редно и най-малката й дъщеря да си сложи. Сумата която са похарчили за 4-те чифта гърди е 50 000 паунда. Госпожа Маршал започва традицията със имплантите през 1996 година, когато си казва, че всичките й дъщери ще си уголемят гърдите. Четири от тях, Ема – 33 години, Тери -30 години, Тара – 29 години и Рипли -24 години, спазиха семейната традиция, за разлика от 17 годишната им сестра.

Малката Бритни казва: „Твърде млада съм, за тази операция, предпочитам да ходя на училище и да уча, вместо да изглеждам по този начин. Знам, че света харесва големите гърди. Знам, че мама и сестрите ми също си харесват имплантите, но аз предпочитам да съм естествена и да работя, за да постигна нещо.

В отговор на дъщеря си г-жа Маршал, обяснява, че детето й е твърде малко да разбере истината за живота, и че като порасне, сама ще си сложи силикон в гърдите.

Източник: TheMainline
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари