14-годишно момиче загина при тежка катастрофа на пътя Кубрат - Русе

5
Още четирима младежи са с опасност за живота
Още четирима младежи са с опасност за живота Снимка: БГНЕС

Още четирима младежи са с опасност за живота

14-годишно момиче от Кубрат загина в тежка катастрофа на пътя Кубрат - Русе тази нощ, съобщиха от ОДМВР - Разград.

Сигналът за пътно-транспортното произшествие е получен около 22:35 часа на 19 май. На място е установено, че в посока Русе - Кубрат се движи лек автомобил "БМВ", управляван от 34-годишен мъж от Русе. В колата се возят 35-годишната му съпруга и двете им деца на 8 и на 4 години. Зад него се движи лек автомобил "Ауди А4", управляван от 20-годишен водач от село Точилари. В колата на предна седалка се вози 23-годишен младеж от Кубрат, на задната седалка - 14-годишното момиче от Кубрат, 16-годишно момче от Точилари и 15-годишно момиче от Кубрат. Водачът на "Ауди"-то предприема изпреварване.

В същия момент насрещно в посока Кубрат - Русе се движи лек автомобил "Мазда", управляван от турски гражданин и с возещи се трима души от село Сеслав. "Ауди"-то първоначално се удря в предната лява част на "Мазда"-та, след което в задната лява част на "БМВ"-то, продължава движението си, излиза от пътя и се преобръща по таван. Пробите на тримата водачи за употреба на алкохол за отрицателни.

На място е загинало возещото се на задната седалка в "Ауди“-то 14-годишно момиче, останалите от колата са настанени в болници в Разград и Русе с временна опасност за живота. По случая се води досъдебно производство по чл.343, ал.3, във връзка с чл.342, ал.1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    fgags
    дай си дъщерята да я возят дрогирани келешите у нощите колко келеши осакатиха и убиха дъщерите ви ,ама виде къде бяхте,да бачкате на шефа или под масата с пепелника !?
  • 5
    5
    ......
    Кубрат,Точилари.Ясна е картината!!!!!!!
  • -1
    4
    САМО АДОЛФ ЗА ВАС!!!
    МАКАЦИТЕ НА БУЛГАРИСТАН...ВЧЕРАШНИТЕ ЛАЙНА С КНИШКА..ТО И ДРУГИТЕ СА ЛАЙНА ,ДЕ...ТИЯ ДА НЕ СЕ ВЪЗГОРДЕЯТ СЕГА?! АМА ГЕРМАНСКИ МАШИНИ,ЕЙЙ...КЕФЯТ СЕ,БЕ??!! MАЙМУНИТЕ НА БУЛГАРИСТАН,АМА НЕ САМО И ПРОСТО МАМУНИ,А КАК ИМ ВИКАХТЕ- МЛАДИ МАЙМУНИ! МЛАДИ,АМА ВЕЧЕ ИЗКЛАСИЛИ..ПЕРДАШАТ ЯКО,ДОКАТО ГИ ОПЕРДАШИ СОБСТВЕНИЯ ИДИОТИЗЪМ...ПАРОДН,ЛОШИЯ ЖИВОТ!! КАКВО СЕ БОРЯТ,БЕ,ЕЙ ГИ,ВЕЧЕ СА СЕ СБОРИЛИ И ПРЕБОРИЛИ НА ПЪТЯ...УСПЕШНО!! ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ ЗА СКОРОСТТА,ЗА ОПИТА НА КЕЛЕША,УЖ ШОФЬОР ,ВЕРОЯТНО С КУПЕНА ИЛИ РУШВЕТНА КНИЖЧИЦА...И ТОЙ НА КОЛА,ДА НЯМА ДА ИЗОСТАВА ОТ ДРУГИТЕ МАКАЦИ В МАКАШКИ БУЛГАРИСТАН,Я??!! ПО ТОЯ ПЪТ РЯДКО СЪМ ВИЖДАЛ НЯКОЙ С 70 КМ/Ч...ВСИЧКО ФУЧИ С 90..100...ИМА И ЛАЙНАРИ С 130-150 ...ЮНАЦИ!! ???
  • -5
    3
    БУКВАЛНО
    НЕ Е МОЙ ПРОБЛЕМ
  • 10
    2
    ........
    Абсолютно е така.Боже,такиеа дебили,неграмотни,луди.с малоценност ги прибирай.Убийци на пътя.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари