10-те най-секси фотографии на Клаудия Шифър

0
Клаудия Шифър е един от най-скъпо платените модели през 80-те и 90-те
Клаудия Шифър е един от най-скъпо платените модели през 80-те и 90-те

Клаудия Шифър е един от най-скъпо платените модели през 80-те и 90-те и един от най-успешните супермодели за всички времена. Тя е създател и на собствена модна линия. Появявала се е на над 700 корици, включително „Vogue“ и „Rolling Stone“ и е дефилирала по подиума за всички популярни дизайнери. Участвала е в рекламните кампании на десетки марки, а според списание „Forbes“ богатството й възлиза на 55 милиона долара. Родена e на 25 август 1970 г. в Рейнберг, Германия. Заедно с двамата си братя и една сестра, Клаудия израства като скромно и свито момиче в покрайнините на Дюселдорф. Когато е на 17 г., моден агент я заговаря в дискотека в Дюселдорф.

Именно той убеждава нея и семейството й да замине за Париж, за да се пробва като модел. Малко след първото си ревю Клаудия получава покана от дизайнерът Карл Лагерфелд да стане лице на „Chanel“. След това участва в рекламна кампания на „Guess“, което я катапултира към голямата слава. След връзките си с Дейвид Копърфилд и Тим Джефрис, през 2002 г. Клаудия се омъжва за филмовия режисьор и продуцент Матю Вон. Двойката живее в Англия с трите си деца.

През 2010 година, само месеци преди да навърши 40 г., Клаудия Шифър печели наградата на „Elle Style Awards“ за Модел на годината. А през 2012 г. по повод на своя 30 годишен юбилей, „Guess“ отново я кани за лице на своята колекция. Фотосесията за кампанията е от секси и предизвикателни черно-бели снимки на блондиката (виж заглавната снимка).

Ето още 10 снимки на Клаудия Шифър, от които се лее мноооого сексапил.

1.

2.

3.

4.

5.

 

6.

7.

8.

9.

10.

Източник: 10-те най
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари