10 полезни филма укрепване на семейните взаимоотношения

0

Филмите за взаимоотношенията могат да помогнат за укрепването на връзките и разрешаването на натрупаните проблеми не по-малко ефективно от сесии с терапевт. Важно е да гледате филмите заедно и не забравяйте да обсъждате това, което сте видели и ви е направило впечатление.

 събра за вас 10-те най-добри филми, където всичко е много трудно

Съпрузи и съпруги

Husbands And Wives, 1992

Husbands-and-Wives-1992-evolife.bg-vzaimootnosheniq

Тази силна драма е за две възрастни двойки. Героите във филма са на средната възрастова криза и изпитват множество разочарования. Разпадат се бракове, има скандали, всичко това е безкраен самоанализ. Режисьорът Уди Алън се опитва да разбере дали съществува равен знам между любовта и брака.

Синя валентинка

Blue Valentine, 2010

Blue Valentine-2010-evolife.bg-vzaimootnosheniq

Дийн и Синди са щастливо влюбени, но след изминаването на години, чувството за приемане напълно изчезва. Филмът е удивителен, предава и най-малките домашни подробности.

Преди залез слънце

Before Sunset, 2004

Before Sunset-2004-evolife.bg-vzaimootnosheniq

В действителност, преди да гледате този филм, е необходимо да изгледате „Преди изгрев”, който се жени на 9 години и разказва историята си на един познат на главните герои. Трогателна картина е, че понякога хората имат само няколко часа, за да вземат решението, което е решаващо за живота му.

Кой се страхува от Вирджиния Улф?

Who’s Afraid of Virginia Woolf? 1966 г.

Who’s Afraid of Virginia Woolf-1966-evolife.bg-vzaimootnosheniq

Джордж и Марта са семейна двойка, помежду си те са се проучили с годините на брака. Единственият начин да поддържат общ интерес, е като играят психологически игри.

Разделени заедно

The Story of Us, 1999

The Story of Us-1999-evolife.bg-vzaimootnosheniq

Бен и Кейти са заедно от 15 години. Те имат две красиви деца, интересна работа и семейна криза. От тона на ежедневните досадни малки неща постепенно чувствата са се превърнали в ледена топка на взаимна омраза и неразбирателство. Филмът е забележителен в това точно героите, внимателно показващи гледните точки на съпруг и съпруга.

Два дни в Париж

2 Days in Paris, 2006

2 Days in Paris-2006-evolife.bg-vzaimootnosheniq

Двойка отива в Париж за няколко дни да посети роднини и да се отърве от мрачното съществуване. Забавен филм за това как всичко се случва, когато съпрузите са от много различни култури.

Тетрадката

The Notebook, 2004

The Notebook-2004-evolife.bg-vzaimootnosheniq-тетрадката

Двама влюбени, които наистина не се вписват заедно. Съдбата ги разделя, пътят към щастието е труден, но всичко е записано в дневник. На склона, той остава само споменът за това, което е между тях. Красива романтична история за вечната любов.

5 × 2

5 × 2, 2004

5×2-2004-evolife.bg-vaimootnosheniq

Това е история за една модерна двойка, в 5 епизода от живота си заедно. Действието преминава от края към началото, от развод към първата среща. Всичко грешки, допуснати по пътя, преминат пред нас. Правилният въпрос е половин отговор.

Двама по пътя

Two for the Road, 1967

Two for the Road-1967-evolife.bg-vzaimootnosheniq

Прекрасен филм с Одри Хепбърн, в който двойка са изпратени до морето да подобрят отношенията си. Построен на контраста на смешен и тъжен филм, той отразява противоречията на брачния живот.

Любов

Amour, 2012

Amour-2012-evolife.bg-vzaimootnosheniq

Ан и Джордж са на 80. Когато тя се разболява, Джордж не може да остави любимата си на грижите на безскрупулните медицински сестри. Той е преподавал в консерваторията и става медицинска сестра за своята любима.

Източник: EvoLife.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари