Зверски пердах изяде шефа на Валери Божинов

0
Фенове пребиха генералния директор на "Партизан" Милош Вазура
Фенове пребиха генералния директор на "Партизан" Милош Вазура Видео: DanasConferences

Ужасяващ инцидент потресе футболна Сърбия.

Фенове пребиха генералния директор на "Партизан" Милош Вазура. Екшънът се разиграл на паркинга пред стадиона. Биячите наритаха в главата Вазура, който падна облян в кръв на земята. След това един от тях се върна и с нов мощен шут прати директора отново на земята, пише Всеки ден.

Инцидентът е бил заснет от охранителна камера и записът е предаден на полицията. Боят се случи преди срещата на "Партизан" с "Борац" (Чачак) преди два дни, в който играха българите Валери Божинов и Иван Бандаловски.

"Партизан" категорично осъжда този акт на вандализъм и припомня, че в последните дни и седмици онзи инцидент, който се получи в ложите на мача с Младост Лучани няма да е изолиран случай. За съжаление бяхме прави. Никой не отговори на нашите предупреждения. С настоящото публично питаме тази за борба за власт докъде сте готови да стигнете?

Днешният инцидент е не само атака срещу генералния директор на Партизан, но и срещу всички служители в клуба. Също така питаме, това ли е начинът за изпращане на съобщения към хора, които мислят по различен начин.

Очакваме да се открият не само извършителите, но и подбудителите на тази атака. Осъждаме този акт на вандализъм. Този, който не осъди тази атака, повече няма право да се нарече фен на "Партизан", написаха от клуба.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари