Камата: Убийците на Марадона са мишоци с черни костюми и бели ризи!

1
Христо Стоичков проведе впечатляващ телефонен разговор с Валери Божинов
Христо Стоичков проведе впечатляващ телефонен разговор с Валери Божинов

Христо Стоичков проведе впечатляващ телефонен разговор с Валери Божинов

Впечатляващ телефонен разговор проведоха Христо Стоичков и Валери Божинов в подкаста "Код спорт". Водещите Красимир Минев и Владимир Памуков призоваха Камата да избере човек, на когото да се обади. "На най-големия, левичар - Валерката Божинов. Я да видим дали ще ми вдигне телефона", реши носителят на "Златната топка".

"Как няма да ме познае, малко ли съм го стригал гола глава", добави Стоичков. И когато Божинов вдигна, му зададе първия си въпрос: "Кротна ли се малко?" "Да, бате Ице", отговори бившият нападател на Лече, Фиорентина, Ювентус и Манчестър Сити. "Ама аз най-много мразя да ме лъжат. Ако лъжеш, ще ти хвръкне главата", закани се легендата, предаде bTV.

Божинов сподели и как върви обучението му за треньор. "Тепърва се уча. Ти го знаеш по-добре от мен, че за да си треньор, трябва да придобиеш лиценз. Сега карам курса за "А" лиценз. Не бързам, защото не искам да повтарям грешки, които съм допускал в миналото. Виждам, че когато един човек желае нещо, а ти си живия пример, с много малко приказки, но с правилните изказвания, постигаш нещата. Ти показваш, че всички са на колене пред теб."

Легендарният №8 даде съвет на бившия си възпитаник в национален отбор. "Аз запомних нещо много важно от моите треньори. От Димитър Пенев и ней-вече от Йохан Кройф, когато се упътих към тази професия. Никога не казвай "аз" на своите футболисти. Ти си бил с мен и знаеш, че тази дума не я използвах. Когато започнеш в тази професия, дай Боже всичко да започне както ти го желаеш, никога не казвай на твоите футболисти "аз играх в Лече, във Фиорентина, в Ювентус, в Манчестър Сити, ти тази дума "аз" трябва да я забравиш".

Стоичков коментира и отношенията си с покойната футболна икона Диего Марадона. "Аз съм един от тези, които най-много критикуваха Диего. Критикувах го заради това, че остана в една капсула с едни хора, които всеки ден ходеха с вратовръзка, с бяла риза, с черен костюм. Всеки ден бяха на една маса, защото е Диего Марадона".

"Ако не беше този човек и неговото име, тези мишоци никога нямаше да са там. Защото за мен това са убийците на Марадона! Те го докараха до това дередже. Имали сме такива кавги с него, такива кавги, че си нямате представа. Казах му да се разграничи от тях. Аз съм един от виновниците, че не настоявах до края. Той не послуша истинските си приятели", добави Камата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари