Зодиите, които са най-зле зад волана

0
Класацията води напористия Овен
Класацията води напористия Овен

Какво означава лош шофьор?

Те обикновено са твърде напористи и агресивни, а същевременно нямат достатъчно добра преценка за пътната обстановка, или пък са ужасно разсеяни. Кои са най-лошите водачи:

Овен

Овните са редовни участници в ПТП. За тях сякаш да предизвикат катастрофа не е нещо особено лошо или страшно.

В кръвта им е да влизат в конфликти и да изпадат в крайно агресивни настроения, затова Овните са на първо място сред най-лошите и най-опасни шофьори.

Огнената природа на знака го кара да се бори задължително за първото място – те непрестанно засичат другите участници в движението, изпреварват на най-неподходящи места и карат с несъобразена скорост при опасни условия.

Риби

Рибите са толкова непрактични, че за тях да съобразят ситуацията на пътя адекватно си е цяло изпитание.

Те са отнесени в разни мисли и разсъждения и се разсейват ужасно лесно. Движенията и поведението на останалите пътници в колата лесно ги разсейва, да не говорим какво става, когато видят нещо интересно покрай пътя.

Понякога Рибите проявяват твърде голяма толерантност и са в състояние да набият спирачки, за да пропуснат пешеходец, който дори не очаква да получи предимство, тъй като пресича неправилно, без да съобразят, че могат да предизвикат катастрофа с колата зад тях.

3. Скорпион

Скорпионите са невероятно самоуверени. Това е чудесно и много необходимо, но за да бъдеш добър шофьор е добре да не се надценяваш.

Освен това те са много отмъстителни и когато някой ги засече или дори изпревари, са в състояние да търсят справедливост до дупка!

Състезания, псуване, заплахи – това задължително е в техния репертоар, като да бъдеш пасажер в колата на Скорпиона си е едно наистина напрегнато преживяване.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари