"Златните момичета" влизат в къщата на Вип Брадър

0
Христиана Тодорова и Ренета Камберова са първите сигурни участници във "Вип Брадър" 2017 година
Христиана Тодорова и Ренета Камберова са първите сигурни участници във "Вип Брадър" 2017 година

"Златните момичета" Христиана Тодорова и Ренета Камберова са първите сигурни участници във "Вип Брадър" 2017 година, научихме от HotArena!

След пропаданетo на All stars сезона, продуцентите са спретнали ръкави да набират звезди за VIP-а. Тази година Тупарев реши да събере истински звезди, постигнали професионални успехи, след многобройните упреци, че във формата попадат само плеймейтки.

http://hotarena.net/userfiles/content/36680/original/ekskluzivno-v-hotarena-vijte-koi-dve-zvezdi-vlizat-v-sledvashtiia-vip-bradar-doide-kraiat-na-skuchnite-pleimeitki-i-kifli-top-razkritiia-1.png

Така Нико изпратил запитване до ансамбъла по художествена гимнастика, който се радва на всенародна любов в посредната година. Капитанката Михаела Маевска, обаче, отказала голяма сума заради новата си кариера на треньорка, резервата Казанова се притеснявала да попадне под прожекторите и само две от момичетата дали съгласие.

След като вече прекратиха кариерите си и не са заети с тренировки, Ренета и Христиана приели. Тодорова иска да се занимава с журналистика и преценила, че подобна медийна изява ще й помогне да натрупа опит. Камберова пък имаше планове да замине в Хавай при годеника си, но двамата се разделиха и тя остана в България. Ренета все още не е обявила професионалните си планове. 

След раздялата на Камберова с приятеля й, друг участник във "Вип Брадър" - Роро често се навърта около гимнастичката. Той редовно коментира снимки на Ренета и се предполага се, че именно той я навил за формата.

Източник: HotArena.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари