Жена избяга от Иран след бой с камшици

15
Говори Негзия, понесла 146 удара с камшик, а днес е съпруга и майка
Говори Негзия, понесла 146 удара с камшик, а днес е съпруга и майка Видео: NOVA

Още от малка мечтите ѝ винаги са били свързани с неща, които са незаконни в нейната родина

Аз съм момиче, което не може повече да се върне в родината си. Момиче, което имаше избор. Да води обикновен живот или да се бори за това, за което мечтае. И избрах втората възможност. Започнах да градя това, в което винаги съм вярвала и искала. Избрах по-трудния път и все още го вървя”, каза Негзия в предаването "На Фокус с Лора Крумова" в ефира на NOVA.

Тя допълни, че още от малка мечтите ѝ винаги са били свързани с неща, които са незаконни в нейната родина. „Исках да стана танцьорка. Но, майка ми каза „Не може. Незаконно е”. Модел? И това е незаконно. След това исках да бъда диджей, но пак не беше според правилата”.

Хората в Иран мислят, че дрехите могат да те направят по-добра или по-лоша жена. Не. Не съм съгласна с това. Показвам голотата си. Хайде, познайте какъв човек съм. Не можете, нали? Винаги съм знаела, че животът ми ще се промени. Толкова силно мечтаех за това, и успях. Избягах, но не всеки има моя късмет”, разказа момичето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 18
    4
    Пак до долния коментар
    Но пък и да те бият в онази кочина също не е работа
  • 2
    3
    До долния коментар
    Тя си е била такава по рождение, просто в европата е успяла да монетизира "талантите" си.
  • -6
    2
    Анонимен
    И какво е преуспяла. Станала е проститутка, джендър или друга простотия , каквато може да бъде в западното общество. Голяма мечта!
  • 2
    1
    БЪЛГАРИЯ
    Опит за цветна революция !!!Дебелата от Нова ни взе за глупави....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари