Задържаха над 1000 контрабандни кутии с цигари на ГКПП "Дунав мост"

0
Те са били укрити в един товарен и два леки автомобила
Те са били укрити в един товарен и два леки автомобила Снимка: Агенция Митници / архив

Те са били укрити в един товарен и два леки автомобила

Митническите служители от сектор „Борба с наркотрафика Русе“ в ТД Митница Русе установиха общо 22 160 къса (1108 кутии) цигари с български и турски акцизен бандерол при три проверки в района на ГКПП "Дунав мост" - Русе.

В периода 10-12.02.2023 т. митническите инспектори извършват проверки на един товарен и два леки автомобила в района на ГКПП Дунав мост - Русе, пътуващи в посока Румъния, Германия и Белгия. При извършения митнически контрол е установен нелегален превоз на цигари с турски и български бандерол, съобщиха от Агенция Митници.

Тютюневите изделия са открити във фабрични кухини на превозните средства и в личния багаж на водачите. Общото им количество е 22 160 къса (1108 кутии) цигари от известни марки, като за случаите е образувано едно досъдебно производство и са съставени два акта за установяване на административни нарушения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари